Joris Klein Hulse

Junior Consultant

Junior Consultant

Mijn naam is Joris, ik ben een enthousiaste, leergierige Junior Consultant. In 2021 heb ik mijn Bachelor Bedrijfskunde afgerond, waarna ik in 2022 mijn Master Human Resource Management heb behaald, beiden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als student heb ik mij niet alleen theoretisch ontwikkeld, maar ook buitenschoolse activiteiten hebben mij geholpen om mij sociaal en persoonlijk te ontwikkelen. Voordat ik bij cpmview aan de slag ging heb ik al enige werkervaring opgedaan in de financiële wereld, in credit management en incasso.

De ervaring in zowel mijn studie als mijn vorige baan heeft mijn interesse in financiën vergroot. Mijn favoriete opdrachten tijdens mijn studie lagen dan ook op dit gebied, vooral wanneer ze in teamverband werden uitgevoerd. Praktijkopdrachten die leidden tot daadwerkelijke adviezen aan bedrijven gaven mij veel motivatie. In mijn werk op het gebied van credit management heb ik veel fouten gezien die bedrijven maken door hun financiële gegevens niet goed te beheren.

De stap naar consulting was voor mij een logische. In november 2023 ben ik met trots bij cpmview begonnen als Junior Consultant. Ik zal veel leren over Corporate Performance Management en IT-systemen, maar me ook persoonlijk ontwikkelen, waardoor ik als Junior Consultant kan groeien. Ik kan niet wachten om uitdagende cases in te duiken en klanten te helpen met de volgende stap in hun Corporate Performance Management.

Talk further with our consultant
Joris Klein Hulse
Junior Consultant

Other teammembers

Jasper Reijnen

Consultant

Catrina Aguilar

Office Assistant

Kevin Berkhout

Junior Consultant

Trann IJkelenstam

Contact